happy birthday TO ME :) yang paling bermakna...

Wednesday, October 19, 2011 0 Comments A+ a-DAH LEPAS pun tarikh 14 Oktober 2011... genap usia 28thn. Walaupun usia meningkat tp rasanya tak nampak sgt tua kot... hahaha!!!! berjiwa perasan lah plak!!! Tahun yang amat2 mencabar dilalui oleh aku disaat berusia 28 thn ini... berusaha keras untuk mancari jalan penyelesaian yang dihadapi 2 thn lalu... Bermula awal bulan 3 tahun ini, peluang yang datang tidak dipersia-sia... berbekal semangat, tanpa berputus asa malah langsung malas nak melayan masalah2 sebelum ini... ALHAMDULLILAH!!! aku bangkit dengan usahaku sendiri tanpa bantuan org lain... Dulu mereka seronok bercakap... sekarang senyap seribu bahasa... Aku lagi suka kerana tak perlu nak bersikap " bermuka-muka dengan mereka " n what ever yg diaorg lakukan pd aku... aku tak nak ambik tahu.

Pedulikan... kini aku memperbaiki kehidupan aku bersama suami disaat susah dan senang. Permata hati pengarang jantung anak terunaku yang makin membesar dan kehadiran org baru tahun hadapan menjadi keutamaanku... AKU BAHAGIA bersama insan2 ini. Tak putus2 aku berdoa pada-NYA agar insan2 yg aku cintai dan sayangi ini sentiasa di dalam lindunganNYA...

SYUKUR... perniagaan 2U CATERERS semakin mendapat perhatian... ALHAMDULILAH... tempahan tak putus2 malah aku diberi peluang untuk menguruskan CAFE di HTAA. Moga rezeki ini berterusan... ALLAH makbulkan doa2ku... SYUKUR YA ALLAH... THANK YOU ALLAH...

Tenang rasa hati, bagiku tahun 2011 lah yang paling bermakna buat aku... moga tahun kehadiran ulangtahun akan datang aku masih merasai kebahagian yang aku rasai ini..... :)

Saya supermom kepada 3 orang hero, saya juga surirumah dan saya juga usahawan yang memasarkan produk sambal hitam pahang #CyecahCyecah. Saya berkerja sambil menjaga anak2.