CYECAH CYECAH KINI GILA PASARAN^_^

Wednesday, October 16, 2013 0 Comments A+ a-

Assalamualaikum w.b.t...

Apa benda pula CYECAH-CYECAH itu rupanya??? Tak pernah kenallah lagipun nama pun CYECAH-CYECAH. Apa ke bendanya yea...

Welcome to my new world... setelah beberapa bulan yang lepas angkara IMKK banyak betul turning poing yang berlaku dalam hidup. Sedang mencari jalan dan berusaha

" TRY and ADJUST " akhirnya inilah ilham atau idea yang ALLAH berikan kepada saya dan suami. Kiranya suami adalah Founders lah brand CYECAH CYECAH ini.

Saya sebagai Director dalam syarikat CYECAH CYECAH yang baru beroperasi dalam 2 bulan dengan produk pertama kami adalah Sambal Hitam Pahang telah menjadi kegilaan pelanggan kerana sekali makan pasti nak dan nak lagi... Itulah matlamat syarikat setiap kali menikmati keluaran produk kami makannya berselera bertambah-tambah.

Bestkan macam itu, okey sekarang dalam goal perancangan kami untuk mencari agen diseluruh negeri bermula hari ini dan akan sama-sama umumkan agen-agen yang aktif ini serentak. Bermula dengan agen kita akan membantu agen-agen yang bertindak cepat akan dilantik menjadi stokist.

Bila ditanya tak akan produk sambal hitam pahang sahaja... Sabar-sabar semua fokus yang ini untuk memikat pasaran dahulu. Margin target adalah wanita yang bekerja dan bekerjaya berusia 25 tahun ke 35 tahun. Akan datang banyak lagi sambal-sambal yang akan kami keluarkan... HEHE^_^

Jadi sambal hitam pahang ini harganya RM 10.00 sangat mudah buat wanita diluar sana mnjimatkan masa dari merebus belimbing buluh sehari suntuk. Sambal hitam kami ini buka terus makan dan memang kejap jea licin. Ketahanan 14 hari tanpa suhu peti. Sangat awesome kan?

Ini bagi membakar selera dulu... Nanti boleh komen jika ada pertanyaan yea. Atau boleh ke page ini https://www.facebook.com/pages/Cyecah-Cyecah/353222161453004 atau facebook peribadi https://www.facebook.com/deyana.hatazad

Ini dia packing CYECAH CYECAH sementara nak tunggu design baru dari PRINT MONSTER...^_^


Ini antara hidangan yang kami sediakan menggunakan sambal hitam pahang ini... Bukan hanya makan dengan nasi kosong... Serius rugi gilerrrr yang takut mencubanya.... NgeeeApa tunggu lagi mantapkan... Boleh call/ whatapps/ sms di 016-9597158.... Okey jumpa lagi next entry..

Saya supermom kepada 3 orang hero, saya juga surirumah dan saya juga usahawan yang memasarkan produk sambal hitam pahang #CyecahCyecah. Saya berkerja sambil menjaga anak2.