MEE KARI... menu hari ini ::p

Tuesday, June 07, 2011 2 Comments A+ a-

Hmmmmm... pasti suami sayang kalau isteri sentiasa masak utk suami kan??? Ha3... Betul lah kan??? U ALLS masak apa utk suami hari nie... sape2 yang hari nie ada special day of coz masak2 yang special... yang tak apa special day... pasti masak yg sedap2 untuk suami kan??? beruntung suami... Isteri cam mana plak ek??? Suami U ALLS selalu tak masak utk U ALLS... best jugak sekali sekala merasa air tangan suami... Alhamdullilah...sy pun bertuah ada suami yang pandai masak... Sy pun belajar bab2 masak dr suami hinggalah sampai habis study kami pun merancang memulakan perniagaa katering... Dulu ayah mentua yg buat katering tp bukan secara serius... skrg kami menyambung balik biz nie... kami minat berniaga... walaupun bidang masa study tak ada bab2 masak2 nie... suami sy ambik jurusan agama di Cairo, Mesir... sy plak ambik bidang Fashion Design... Haaa... kan jauh peginyer... he3... tak apalah lain kali kita cerita hal nie... Hal2 bagaimana kami boleh memulakan perniagaan 2U CATERER'S... OK!!! :)

Nie menu tengahari kami sekeluarga... lepas selesai meeting dan otw balik umah singgah beli barang2 dapur... sampai umah terus masak...:: NIELAH HASILNYER...!!!^_^




Saya supermom kepada 3 orang hero, saya juga surirumah dan saya juga usahawan yang memasarkan produk sambal hitam pahang #CyecahCyecah. Saya berkerja sambil menjaga anak2.

2 comments

Write comments
June 8, 2011 at 4:09 PM delete

sedapnyer mi kari
nak bt jugakla nnt...

Reply
avatar
June 10, 2011 at 10:35 AM delete

he3... buat dah jgn tak buat... pastu upload pic deh!!!:)

Reply
avatar