RAMADHAN KAREM 2015

Wednesday, July 01, 2015 1 Comments A+ a-

Hampir 2 minggu umat Islam di seluruh dunia menjalankan ibadah puasa... Ramadhan kali ini yang sangat berbeza dengan Ramadhan sebelum ini. Kami elakkan kesibukan di bulan ini untuk kami lebih fokus kepada beyond marketing. Syukur alhamdullilah bila lebih memahami erti Ramadhan yang sebenar.
Ketika ini adik Al Fateh akan berusia 5 bulan. Ramadhan pertama buatnya. Cabaran buat ibu bila kali pertama menyusu dan berpuasa. Namun rasa gembira bila dapat menyusu adik Al Fateh sepenuhnya dengan baik dan moga berterusan sehingga 2 tahun.
Moga Ramadhan kali ini yang terbaik buat kami sekeluarga... doakan perniagaan sambal hitam pahang kami akan terus terusan menambah nilai hidup ramai orang diluar sana.
Apa yang berlaku pahit dan manis... suka dan duka tempuhi dengan Redha kerana ia mungkin nampak hina di mata manusia moga tidak pada pandangan ALLAH SWT
Selawat dan beriqtifarlah sepanjang masa di bulan yang penuh barakah ini... amin2

Saya supermom kepada 3 orang hero, saya juga surirumah dan saya juga usahawan yang memasarkan produk sambal hitam pahang #CyecahCyecah. Saya berkerja sambil menjaga anak2.